JABLOTRON
Nejčtenější

Vyzkoušejte si ovládání rekuperační jednotky Futura

Publikováno 12. 03. 2021

Připravili jsme pro vás Demo Futuru, ke které se můžete kdykoliv a odkudkoliv přihlásit prostřednictvím aplikace MyJABLOTRON. Vyzkoušíte si jednoduché a intuitivní ovládání. Uvidíte reálné hodnoty fungování rekuperace.

Demo Futura je určena pro všechny naše montážní partnery i širokou veřejnost. Jedná se o plně funkční rekuperační jednotku, která je umístěna přímo v areálu našeho výrobního závodu Jablotron Living Technology. Můžete tak ovládat skutečnou Futuru se skutečnými daty.

aplikace MyJablotron Futura Demo

Jak získat přístup k Demo Futuře?

Stáhněte si do svého mobilního telefonu či tabletu aplikaci MyJABLOTRON. Naleznete ji na App Store nebo na Google Play. V aplikaci vyplňte uživatelské jméno a heslo podle níže uvedených přihlašovacích údajů. Pak už jen stačí kliknout na widget Futura Demo.

 

 

Přihlašovací údaje:

Uživatelské jméno: demo@jablotronlt.com
Heslo: demo123

Co všechno si můžete vyzkoušet?

Na základní obrazovce lze vyčíst aktuální informace ohledně jednotky (režim, stav, výkon ventilátorů), aktuální teplotu, vlhkost, koncentraci CO2 a nastavení funkcí Boost, Cirkulace a Přetlak. Z hlavní obrazovky se klikem na 3 tečky v horním pravém rohu dostanete do dalšího menu a nastavení, kde lze mimo jiné zapínat/vypínat režimy jednotky. K dispozici máte Noční režim, Party a Dovolená.

Prostřednictvím sekce informace o zařízení získáte přehled o teplotě a vlhkosti dodávaného a odebíraného vzduchu. V sekci grafy se dostanete do zobrazení grafů periferií. Můžete tak vidět historii vývoje hodnot CO2 nebo například vlhkosti. Vždy o půlnoci se Demo Futura restartuje a bude opět v základním nastavení.

Jablotron - ovládání Futura DemoMyJablotron - ovládání Futura

Podrobný návod ovládání pomocí aplikace MyJABLOTRON naleznete v uživatelském manuálu k rekuperační jednotce Futura, který je volně ke stažení na našem webu.

Neváhejte demo přístup sdílet s Vašimi zákazníky a dalšími zájemci o technologie Jablotron.

 

Zavřít

Kontaktní formulář

V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte. Prosíme o vyplnění následujícího formuláře.