JABLOTRON
Nenechte si ujít

Veľtrh CONECO 2019 sa blíži

Publikováno 20. 03. 2019

Budúci týždeň, v dňoch 27. – 30. 3. 2019, sa v bratislavskej Inchebe uskutoční ďalší ročník veľtrhu CONECO 2019  a my na ňom nebudeme chýbať. Príďte sa pozrieť na náš stánok! 

Opäť budete mať možnosť stretnúť sa s nami osobne, porozprávať sa a opýtať sa na všetko, čo vás zaujíma. Ale predovšetkým môžete naživo vidieť rekuperačnú jednotku Jablotron Futura, ktorá je niekoľkých smeroch veľmi inovatívna, či už je to fungovanie bez predohrevu a s tým spojená nízka spotreba energie, navracanie vlhkosti vďaka riadenému entalpickému výmenníku alebo možnosť vzdialeného ovládania pomocou aplikácie MyJABLOTRON. 

Združená expozícia s kolegami z Jablotron Slovakia s.r.o.  vám toho ale ponúkne omnoho viac. Premýšľate o tom, ako lepšie zabezpečiť svoj dom, chatu alebo napríklad firmu? Máme pre vás riešenie. Zabezpečovací systém JABLOTRON 100+, ktorý vás kompletne ochráni. Stačí stisknúť tlačidlo na príslušnom segmente. Každý z nich predstavuje jednu časť domu alebo funkciu. Ak si postupom času pristavíte napríklad garáž, môžete veľmi jednoducho celý systém rozšíriť – stačí inštalovať nové detektory a ku klávesnici pridať ďalší „semafór“, rovnako ako v prípade detskej stavebnice lego.

Obr. 1 – Zabezpečovací systém JABLOTRON 100+

Alarm JABLOTRON 100+ má okrem toho i ďalšie chytré funkcie, vďaka ktorým si uľahčíte život. Na diaľku môžete zapínať a vypínať spotrebiče, prebliknutím svetiel automobilu zdvihnúť závory na parkovisku, pustiť zavlažovanie alebo nechať automaticky rozsvietiť svetlá po odistení alebo pri vstupe do určitej miestnosti.  Všetky tieto úkony je možné vykonávať vzdialene pomocou aplikácie MyJABLOTRON alebo ich možno nastaviť na konkrétny čas, príp. nastaviť automatický reťazec úkonov. Takže napríklad po zapnutí ochrany sa vypnú zásuvkové okruhy a kúrenie prepne do úsporného režimu. Všetko jednoducho a prehľadne.  

Obr. 2 – Detail aplikácie MyJABLOTRON

Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať alebo nás návštívte na výstave CONECO 2019, v pavilóne B1, na stánku č. 216.  

Tešíme sa na vás! 

 

Zavřít

Kontaktní formulář

V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte. Prosíme o vyplnění následujícího formuláře.