JABLOTRON
Nenechte si ujít

Nový ovladač Jablotron Alfa již tento týden na veletrhu For Pasiv

Publikováno 04. 02. 2020

Máte už naplánovanou cestu do Prahy? Pokud ještě ne, otevřete si diář a poznačte si termín 6. – 8. 2. 2020. Na letošním ročníku veletrhu FOR PASIV opět nebudeme chybět ani my.

 

Systém 21 – vytápění, větrání, chlazení a ohřev teplé vody

Návštěvníkům chceme opět nabídnout ucelené řešení pro kvalitu a komfort vnitřního prostředí a jednoduše vysvětlit, že je drahé a především zbytečné překombinovat novostavbu složitými technologiemi. My razíme opačnou cestu. Cestu jednoduchosti, kdy každá technologie má své opodstatnění. Třeba i doplňuje další a přitom společně tvoří jasný celek, za kterým stojí v první řade zdravý selský rozum.

Ucelená sestava Systém 21 je navržena specificky pro nízkoenergetické a pasivní domy a kombinuje:

  • větrání s rekuperací Futura
  • modul tepelného čepadla CoolBreeze, které topí nebo chladí vzduchovými rozvody a pokrývá zhruba 50% tepelné potřeby domu
  • sálavé vytápění buď teplovodním elektrokotlem Volta nebo přímotopnými prvky (fólie, panely) řízenými zónovými termostaty přes ústřednu Jablotron 100+
  • ohřev teplé vody v bojleru s integrovaným tepelným čerpadlem Ambienta W

Sestava Systém 21 při velmi příznivých pořizovacích i provozních nákladech zajistí splnění legislativních kritérií výstavby a zároveň celoroční komfort obyvatelů domu.

Nástěnný ovladač: Vidím. Chápu. Ovládám. Alfa.

Na veletrhu odhalíme podobu nového ovladače s CO2 senzorem Jablotron Alfa. Nečekejte však dotykový barevný displej. Protože víme, jak rychle zastarává elektronika, pokusili jsme se o zdánlivě nemožné – navrhnout ovladač s nadčasovým designem, který za 10 i více let zůstane funkčním doplňkem interiéru.
Do ovladače Alfa jsme zakomponovali displej s elektronickým inkoustem, který doslova pohladí Vaše oči. Nabízí perfektní zobrazení, vysoký kontrast a skvělou čitelnost i z větší vzdálenosti.Nové ovladače se také jednoduše montují – máte volbu použít dvoužilovou sběrnici, u které nezávisí na polaritě.

Přijďte na náš stánek a přesvědčte se na vlastní oči. Najdete nás v Hale 2 – 2B05
Že nemáte vstupenku? Žádný problém. Můžete ji jednoduše získat zde: forpasiv.cz

Školení pro montážní partnery

Nabídka našich školení se neustále rozrůstá. Kromě základních školení nabízíme recertifikační školení pro ty z vás, kteří si potřebujete obnovit platnost již získaného certifikátu.
Díky rozšíření našeho topného sortimentu nabízíme také školení topné techniky. Účastníkům představíme elektrokotel Volta a plynový kondenzační kotel Aura. Jeho obsahem je charakteristika a technické parametry obou typů kotlů, možnosti regulace, postup uvedení do provozu a základy servisu.
Pro více informací o termínech školení navštivte: https://www.jablotronlt.com/futura/montazni-partneri

Děkujeme za spolupráci a těšíme se na viděnou i na veletrhu FOR PASIV

Tým JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY CZ s.r.o.

Zavřít

Kontaktní formulář

V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte. Prosíme o vyplnění následujícího formuláře.