JABLOTRON
Nenechte si ujít

Novinky v portfoliu Jablotron a FOR ARCH 2019

Publikováno 09. 09. 2019

Prázdniny se s námi rozloučily letními teplotami a s blížícím se podzimem začnou mnozí z nás opět řešit nejvhodnější způsob vytápění. Tepelná pohoda ale není jen otázkou zajištění tepla v průběhu podzimních a zimních měsíců. Jde také o vyřešení chlazení v průběhu léta, tedy o optimální teplotu i vlhkost v průběhu celého roku. Správně zvolené technologie hrají v tomto případě hlavní roli. 

Jablotron Systém 21  

Jablotron přináší ucelené řešení technologií pro moderní nízkoenergetické domy v podobě Systému 21. Jeho podstata je velmi jednoduchá: nízkoenergetické domy si díky svým vynikajícím tepelně-izolačním vlastnostem vystačí opravdu s málem a bydlení v nich je díky rozumně zvoleným technologiím nejen komfortnější (a přitom levnější), ale také zdravější.  Jablotron Systém 21 představuje komplexní systém technologií pro současné energeticky šetrné domy, který se postará o větrání, chlazení, topení i ohřev teplé vody – pokryje tedy vše, co novostavba potřebuje pro své fungování. Promyšlená sestava produktů nejenže tvoří propojený a funkční celek českých výrobků, ale zároveň zajistí tepelný komfort v průběhu celého roku s minimální energetickou potřebou.

Obr. 1 – Jablotron Systém 21

Oblast větrání zastupuje rekuperační jednotka Jablotron Futura. Modul CoolBreeze eliminuje tepelné zisky větráním a pokrývá potřebu vytápění mimo hlavní zimní sezónu. Sálavé topení  zajišťuje elektrokotel Jablotron Volta a ohřev teplé vody je řešen pomocí ohřívače vody s tepelným čerpadlem Jablotron Ambienta WSprávným zakomponováním Systému 21 splníte požadavky na nízkou energetickou náročnost domu, a to za velmi příznivých investičních nákladů – zejména při srovnání s kombinací tepelných zdrojů do velkých akumulačních zásobníků tepla. Přijďte se seznámit s konceptem Systém 21 na veletrh FOR ARCH nebo požádejte o indikativní cenovou nabídku.

Rekuperace Jablotron Futura a její rodný list 

V Jablotronu se ve výrobě maximálně soustředíme na kvalitu každého vyrobeného kusu. Všechny jednotky prochází podrobným výstupním testem, při kterém mimo jiné měříme jejích vnitřní i vnější netěsnost. Je pro nás samozřejmostí, že i do výroby nasazujeme technologie pro 21. století. Proto nyní každý zákazník může nahlédnout na výrobní detaily své konkrétní rekuperační jednotky – spustili jsme totiž tzv. rodný list zařízení. Stačí si načíst QR kód z výrobního štítku, který Vás na rodný list přesměruje. Přesvědčte se sami o výrobní kvalitě našich jednotek! Více informací i videa naleznete na našem webu v sekci Česká firma.

Servisní aplikace

Všechna naše zařízení vyvíjíme tak, aby byla pokud možno intuitivní a robustní. Přesto se mohou vyskytnout situace vyžadující specifická nastavení nebo diagnostiku. Pro naše montážní partnery jsme připravili platformu pro kompletní diagnostiku přes rozhraní Bluetooth – mobilní aplikaci MySERVICE pro tablety (případně mobilní telefony) se systémem Android. Certifikovaným partnerům tuto aplikaci představíme na veletrhu FOR ARCH, kde ani letos nebudeme chybět.

FOR ARCH 17. – 21. 9. 2019  

Návštěvníkům chceme ukázat, že bydlení v nízkoenergetickém domě je nejen levnější a komfortnější, ale také zdravější. Samozřejmě, pokud bude tento dům správně postaven a vybaven. Tohle bývá často kamenem úrazu. Na co si dát pozor už v projektové fázi a pak při výstavbě? Jak se vyznat v nepřeberném množství technologických celků, které jsou na trhu k dispozici? Jakými technologiemi smysluplně vybavit dům a které do 21. století už opravdu nepatří? Pokud patříte k těm, co hledají jasné a srozumitelné řešení, navštivte nás na veletrhu FOR ARCH a zjistěte více o Systému 21. 

Těšíme se na setkání s vámi v Hale 4, na stánku 4B16.

Tým JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY CZ

Zavřít

Kontaktní formulář

V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte. Prosíme o vyplnění následujícího formuláře.