JABLOTRON
Nenechte si ujít

Novinky Jablotron LT — Levnější měření CO2

Publikováno 30. 08. 2023

S okamžitou platností snižujeme ceny ovladačů Alfa o 17 %.

Nové koncové ceny bez DPH platné od 30. 8. 2023 jsou následující:

  • Alfa L s integrovaným senzorem teploty, vlhkosti a CO2: 5.400,- Kč (stará cena 6.500,- Kč)
  • Alfa S s integrovaným senzorem teploty a vlhkosti: 4.400,- Kč (stará cena 5.500,- Kč)

Zároveň upozorňujeme, že do konce roku nemáme potvrzené objednávky senzoru CO2 (objednací kód FU_ELE_04). Tímto způsobem vycházíme vstříc všem našim zákazníkům, kteří plánovali objednat senzory CO2. Ovladač Alfa L nabízíme jako alternativu, která je pro tento senzor víc než plnohodnotnou náhradou.

Ovladač Alfa

Díky ovladači Alfa L získají zákazníci:

  • Měření a zobrazení hodnoty oxidu uhličitého v místnosti, což je hlavní parametr kvality vzduchu v domě. Zákazník okamžitě ví, že větrání funguje jak má.
  • Displej s technologií elektronického inkoustu s krásně ostrým zobrazením, které je skvěle čitelné i z větší vzdálenosti.
  • Okamžitý náhled na teplotu a vlhkost v domě, ale i na venkovní teplotu a aktuální čas synchronizovaný z cloudu.
  • Černobílý nadčasový design s blbuvzdorným ovládacím kolečkem má také vedlejší efekt — pro děti zvyklé na barevné dotykové displeje není zajímavý a tudíž plně odolný jejich zásahům. Nemusíte se bát Alfu instalovat do dětských pokojů, naopak ze zkušeností děti na Alfě rády sledují čas i počasí.
  • V případě využití celého balíčku Systém 21 možnost ovládání celého systému z jednoho místa, například řízení vytápění v jednotlivých místnostech a sledování teploty teplé vody v bojleru Ambienta W . Díky vlastní elektronice Jablotron má Alfa možnost vzdálené diagnostiky a rekalibrace čidel přes cloud.

Díky stovkám instalací s měřením CO2 ve všech obytných místnostech víme, jak dramaticky může kvalita vzduchu kolísat, pokud místnosti nejsou správně větrané. Nesprávné větrání znamená jak nedostatečný přísun čerstvého vzduchu, tak přílišné převětrávání. Pokud se v zimě větrá příliš, znamená to automaticky přesoušení interiéru.

Proto jsme navrhli unikátní systém VarioBreeze™ , který umožňuje řídit větrání každé jednotlivé místnosti zvlášť.

klapka_VarioBreeze

Snížením cen ovladačů Alfa L chceme podpořit dostupnost zónového větrání pro všechny naše zákazníky. Doporučujeme vždy instalovat kabeláž pro měření CO2, i když čidla nejsou součástí instalace. V mnoha případech chtějí zákazníci instalovat měření CO2 později.

Dopřejte si nejvyšší kvalitu vzduchu a zároveň maximální úspory energie s větráním Futura a VarioBreeze™.

Zavřít

Kontaktní formulář

V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte. Prosíme o vyplnění následujícího formuláře.