JABLOTRON
Nová konfigurace systému VarioBreeze™ v aplikaci MyCOMPANY
Technologie

Nová konfigurace systému VarioBreeze™ v aplikaci MyCOMPANY

Publikováno 14. 07. 2021

Při uvádění do provozu větrací jednotky Futura se zónovým větráním VarioBreeze™ je nově zahrnuta možnost stanovení vzduchového množství jednotlivých tras. Novou konfiguraci najdete v aplikaci MyCOMPANY od verze 1.16.

Přínosy nové konfigurace:

  • Rozdělení vzduchového množství do jednotlivých zón,
  • možnost omezit množství vzduchu na odtahu v jednotlivých zónách,
  • při nastavování zón lze snadno identifikovat prvky v dané zóně,
  • při instalaci slouží k ověření správnosti nastavení systému VarioBreeze™.

 

Celý postup uvedení do provozu větrací jednotky Futura se zónově řízeným větráním VarioBreeze™ si prohlédněte ve videu:

Uvedení rekuperační jednotky do provozu probíhá připojením přes Bluetooth z mobilní aplikace MyCOMPANY. V jednotlivých krocích Vás aplikace provede procesem konfigurace nové jednotky Futura. Po připojení se k jednotce můžete upravit nastavení připojení k internetu, ve většině případů však zůstává jak je přednastaveno z výroby. Dále následuje analýza vzduchových rozvodů. V aplikaci nastavíte nominální vzduchové množství a necháte plně automaticky provést analýzu.

V případě instalace systému VarioBreeze™ probíhá první část stejně: Nastavíte nominální vzduchové množství zón přívodu i odtahu a necháte plně automaticky provést analýzu vzduchových rozvodů.

konfigurace VarioBreeze™

Následuje hlavní novinka: Po ukončení analýzy můžete pro každou přívodní a odtahovou zónu nastavit její požadované vzduchové množství. Kliknutím na danou zónu se otevře nabídka vzduchového množství. Zároveň se rozsvítí LED diody klapek VarioBreeze™ dané zóny, indikační LED ovladače Alfa a LED diody tlačítka VarioBreeze™ (diody všech ostatních zhasnou), aby jste mohli snadno zkontrolovat správné připojení prvků dané zóny.

 

Nezapomeňte: Pokud se změní charakteristika rozvodů například tím, že do instalace doplníte chladící modul CoolBreeze, proveďte analýzu rozvodů znovu, a to vždy s novými filtry!

Chcete vědět více o automatické diagnostice tlakových ztrát rozvodů vzduchotechniky? Přečtěte si předchozí článek nebo se podívejte na video.

 

Zavřít

Kontaktní formulář

V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte. Prosíme o vyplnění následujícího formuláře.