JABLOTRON
Nálož inovací 7: Ovladač Alfa - Vidím. Chápu. Ovládám.
Technologie

Nálož inovací 7: Ovladač Alfa - Vidím. Chápu. Ovládám.

Publikováno 30. 04. 2021

Díky ovladači Alfa máte celý systém pod dohledem. Integruje ovládání větrání, chlazení i topení, dobře vypadá a jednoduše se ovládá. Už žádný upatlaný displej.Ovladač Alfa

Ovladač Alfa v sobě spojuje:

  • perfektní obraz díky elektronickému inkoustu,

  • integrované senzory pokojové teploty, vlhkosti i CO2,

  • snadné ovládání pomocí kolečka,

  • nadčasový design.

Alfa se může pyšnit vývojem i kompletní výrobou v České republice. Osazování elektroniky, lisování plastových dílů i finální kompletace probíhá v rámci ČR.

Na první pohled zaujme svým moderním vzhledem, krásně čistým a kontrastním displejem. Na rozdíl od současného trendu dotykových displejů se Alfa vyznačuje odlišnou technologií elektronického inkoustu, který zaručí skvělou čitelnost i na přímém slunci.

Ovládání je snadné a intuitivní díky kolečku. Všechny funkce jsou rychle dostupné otočením nebo stiskem. Při první interakci lze zvolit výkon rekuperační jednotky Futura či požadovanou teplotu. Krátký stisk kolečka umožní detailnější nastavení.

Pozornost upoutá úvodní menu s jasným přehledem o teplotě a vlhkosti venku, jakožto i o teplotě, vlhkosti a hodnotě CO2 uvnitř domu. Zároveň je zde zobrazen výkon topení elektrokotle Volta nebo plynového kotle Aura, a také výkon kompresoru TČ CoolBreeze zajišťujícího chlazení či přitápění.

Přehledný popis ovládání Alfy si prohlédněte ve videu:

Video - Ovladač Alfa

Přečtěte si i předchozí články ze série inovací například o Systému 21 nebo zjistěte, jaká vylepšení nabízí zónové větrání VarioBreeze™ .

Zavřít

Kontaktní formulář

V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte. Prosíme o vyplnění následujícího formuláře.