JABLOTRON
Budeme na veletrhu FOR ARCH 2023
Nenechte si ujít

Budeme na veletrhu FOR ARCH 2023

Publikováno 15. 09. 2023

Třicátý čtvrtý ročník veletrhu FOR ARCH se pomalu blíží a chybět na něm letos nebudeme ani my. Poznačte si v kalendáři termín 19. – 23. 9. 2023 a přijďte navštívit stánek Centra pasivního domu v areálu PVA EXPO Praha Letňany.

Na co se můžete těšit?

Návštěvníkům chceme představit jednoduché a smysluplné řešení pro nízkoenergetické domy v podobě Systému 21, který se postará o větrání, chlazení, topení i ohřev teplé vody – pokryje tedy vše, co novostavba potřebuje pro své fungování. Systém 21 tvoří funkční celek českých výrobků, který zároveň zajistí tepelný komfort v průběhu celého roku s minimální spotřebou.

Větrání zde zastupuje rekuperační jednotka Jablotron Futura. Modul CoolBreeze eliminuje tepelné zisky větráním a pokrývá potřebu vytápění mimo hlavní sezónu. Regulátor přímotopného elektrického vytápění Delta zajišťuje sálavé topení s řízením teploty individuálně v jednotlivých místnostech. Ohřev teplé vody řeší nová generace ohřívače vody s tepelným čerpadlem Ambienta W, která letos úspěšně prošla validací a jejíž ostrý prodej odstartuje právě na veletrhu For Arch.

Přijďte nás navštívit a seznámit se s konceptem Systém 21 nebo nás požádejte o cenovou indikativní nabídku.

Těšíme se na vaši návštěvu, najdete nás v Hale 2 na stánku D 9.

Máte zájem o volnou vstupenku? Napište nám na e-mail: obchod@jablotronlt.com, rádi vám zašleme vstupenku zdarma.

Zavřít

Kontaktní formulář

V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte. Prosíme o vyplnění následujícího formuláře.